صفر تا صد کراتینه مو

صفر تا صد کراتینه مو

صفر تا صد کراتینه مو

بسیاری از شما ممکن است موهای مجعد و فری داشته باشید ولی از بد روزگار گاهی حتی استفاده از قوی‌ترین نرم کننده‌ها و استفاده از اتو مو هم برای صاف کردن و از بین بردن وز آنها افاقه نکند و موهایتان آنطور که می‌خواهید و انتظار دارید لخت و صاف نشود.یا ممکن است موهایتان در اثر استفاده مکرر از رنگ مو و دکلره‌، دچار سوختگی و خشکی شده باشد و تا مدت‌ها خبری از حالت صاف و زیبای موهای قبلی نباشد. و اگر شما هم به جز استفاده از راه حل‌های موقت و کوتاه مدت راهکاری برای بازگرداندن طراوت و زیبایی اولیه موهای خود پیدا نکرده باشید، این مطلب برای شماست.

کراتینه کردن مو چیست؟

خوشبختانه این روزها، راه حل بسیار کاربردی و طولانی مدت برای رفع این مشکل وجود دارد و آن هم کراتینه کردن مو است. هرچند کراتینه کردن هم یک راه حل دائمی و همیشگی نیست، اما طولانی مدت است و تا زمانی که موهای شما از ریشه رشد نکند، به همان کیفیت اولیه بر طراوت و حالت موهای شما تاثیر گذار خواهد بود. حتی بعد از درآمدن ریشه موهایتان نیز، می‌توانید با هزینه اندکی اقدام به ریشه گیری دوباره آنها با مواد کراتین کنید و موهایی یکدست، خوش حالت و صاف داشته باشید.

به روایتی دیگر، اگر روزگاری داشتن موهای لخت، صاف و ابریشمی، رویای دیرینه شما بوده است و به نظرتان دست یافتن به آن، کار غیر ممکنی به نظر می‌رسید؛ امروزه و خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی و ابداع روش‌هایی همچون کراتینه مو، برآورده کردن این خواسته اصلا سخت نیست.

اما کراتینه مو چیست و چگونه انجام می‌شود؟

برای پاسخ به این سوال، بهتر است ابتدا با ماهیت طبیعی کراتین و عملکرد زیستی آن آشنا شوید:

کراتین مو چیست؟

کراتین یکی از پروتئین‌های اصلی موجود در مو، ناخن، دندان و پوست است و حدود 70 درصد ساختار آنها را تشکیل می‌دهد. این پروتئین، ساختمان ظاهری این اندام‌ها را تعیین می‌کند و باعث چگونه به نظر رسیدن آنها می‌شود و در حفظ سلامتی مو و ناخن و … بسیار موثر است. استفاده مداوم از حالت دهنده‌های حرارتی مثل اتو مو، سشوار و بابلیس یا به کاربردن غیر اصولی رنگ مو و دکلره بر روی موها و دیگر دلایل محیطی همچون قرارگیری در معرض نور آفتاب و آلودگی‌های محیطی موجب آسیب دیدن و از بین رفتن ساختمان کراتینی موها شده و نهایتا جلوه طبیعی و سالم آنها را مخدوش می‌کند.

کراتینه مو چه فرآیندی دارد؟

عمل کراتینه کردن مو، در واقع به کار بردن مواد شیمیایی برای احیای دوباره ساختمان کراتین مو است که یک روش نیمه دائمی برای صاف و لخت کردن موها به شمار می‌رود و علاوه بر این موجب درخشندگی و طراوت آنها نیز می‌شود. همچنین لازم است بدانید که کراتینه کردن مو با مواد شیمیایی، ماندگاری موقت اما طولانی مدتی در حد 2 تا 3 ماه دارد و پس از آن نیازمند شارژ و تمدید دوباره است.

مزایای کراتینه کردن مو

کراتینه کردن مو موجب ایجاد یک لایه محافظ بر ساقه موی شما در برابر عوامل آسیب زننده خارجی می‌شود و ساقه موی شما را از شکنندگی حفاظت کرده و مقاومت آنها را در برابر استفاده از وسایل حرارتی حالت دهنده مو و یا عوامل محیطی مثل اشعه خورشید و آلودگی محیطی افزایش خواهد داد.
بافت و ساختار موی شما را با پر کردن ناهمواری‌های موجود در ساختار ساقه مو و کوتیکول‌ها یکدست خواهد کرد و با این کار موجب افزایش ضخامت موهای نازک و آسیب دیده نیز خواهد شد.

درخشندگی و براقیت خاصی را به ظاهر موی شما خواهد بخشید که یک ویژگی نیمه دائم و طولانی مدت است و نیاز به تمدید و ترمیم روزانه نخواهد داشت.وز موهای شما را به طور کامل از بین خواهد برد و امکان حالت دهی آنها را نیز بسیار بیشتر خواهد کرد.

معایب کراتینه کردن مو

  • مواد شیمیایی موجود در کراتین مو مثل فرمالدهید بسیار مضر و خطرناک هستند و به نوعی یک ماده تحریک کننده ایجاد سرطان محسوب می‌شود.بنابراین در استفاده از کراتین مو باید در رعایت موارد ایمنی بسیار توجه به خرج دهید.
  • کراتینه کردن مو همانطور که قبلا هم اشاره کردیم یک فرایند نیمه دائمی به حساب می‌آید و نیاز به ترمیم دارد. ترمیم‌های پی در پی و استفاده مکرر از مواد کراتین علاوه بر هزینه گزاف خود باعث نازک شدن موها و تضعیف ساختمان کوتیکولی‌شان نیز می‌شود.
  • نتیجه به دست آمده از کراتین برای هر فردی با توجه به ساختمان موی شخص متفاوت است و ممکن است پس از استفاده از مواد کراتین دچار آلرژی و یا مشکلات پوستی شوید که توصیه می‌شود در این صورت حتما به پزشک متخصص مراجعه نمایید.

Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *